Zivjo!
Kje naj zacnem .... ena skupinica ljudi se je odlocila, da bo vse zapiske iz vseh forumov in portalov spakirala v zip datoteke in objavila na "RapidShare" spletni strani.
Ja, hmm vse lepo in prav, razen ce ob zelji da bi dobil te datoteke ne umres od cakanja. Vem, da ko se studentje spotaknejo ob tako zakladnico zapiskov, ne bodo zeleli samo en predmet ampak vse, "za vsak slucaj ce dol pade", pa da ti naslednjic ob drugem izpitu ne bo spet treba tri ure iskat zapiske.
No, da ne boste cakal na tale rapid-share (k to ti resnicno vzame ful casa, brezveze) vam lahko vse te datoteke nalozim na streznik Fu-Student in objavim povezave do datotek. Ce zelite? No naj omenim, da na primer en letnik zasede tud 100MB zapiskov (328 datotek, v 80 podmapah, za en letnik, eno studijsko smer).
Trenutno sem v sluzbi, zato ce se, ko pridem domov ne spomnim tole uploadat, me spomnite, OK?
Lp,
Lana.
p.s. z lubijem greva na kosilo, tko da bom sele ZVECER lahko tole pocela.
Stran 1 od 1
"rapid-share" Datoteke Z Zapiski
#2 Gost_Gost_*
Posted 11 March 2009 - 05:36 PM
Bilo bi super, če se to uploada še na ta strežnik! Tisto na rapidshare je res bolj za silo
#4 Gost_Gost_*
Posted 11 April 2009 - 09:51 PM
Bo potem tole? Ali pa če lahko nekdo vsaj objavi link do rapidshare.
Posted 14 April 2009 - 10:42 PM
na temule RapidShare-ju: če nisi registriran je kao počasnejši prenos, al kako že?
ride or die
Posted 15 April 2009 - 09:56 AM
Mogoče da gre res kj počasnej, sam gre pa useen dost hit, da ne bi smel bit nobenih problemov
.
Nikad nije zaista ljubio onaj koji misli da je ljubav prolazna.
Posted 16 April 2009 - 07:22 PM
kje pa to najdem na forumu?
A morš kliknt link VSŠ-1.stopnja?
A morš kliknt link VSŠ-1.stopnja?
ride or die
Posted 28 November 2009 - 12:49 PM
odvisno katera smer si
Lana J. aka BabyLove
Posted 28 November 2009 - 01:31 PM
Super ideja, sam škoda k se nis že prej spomnla
... drgač pa fajn za ostale ... se mal načakaš pa šteješ številke, sam dobr, takle mamo.
#12 Gost_Gost_*
Posted 29 November 2009 - 12:11 AM
Vse datoteke skupaj se mi ne zdi smiselno dol vlečt, saj se ne bom vse predmete naenkrat učil. Najbolj smiselno se mi zdi, da prideš po zapiske takrat ko jih rabiš, s tem pa še vidiš zadnje komentarje ter morebitne koristne napotke za izpit. Tale forum je zakon!!!
Stran 1 od 1

Prijavi se
Registriraj se
Pomoč
Odpri novo temo
Odgovori

Odgovori z več citati