FU-Študent: Mirovanje statusa, izguba statusa - FU-Študent

Skoči na vsebino

Mirovanje statusa, izguba statusa

#1 Uporabnik trenutno ni prisoten   cebelica Ikona

• najvecja fanica
  • PipPipPip
  • Skupina: Študent
  • Objave: 1010
  • Včlanjen: 13-June 08

Posted 14 June 2008 - 09:40 PM

Mirovanje statusa

Študentu/-ki miruje status študenta v času materinstva ali bolniške odsotnosti, daljše od enega leta.

Izguba statusa

Študent/-ka, ki ne izpolni pogojev za napredovanje ali izredno napredovanje v višji letnik, izgubi status študenta. Kot študent/-ka brez statusa opravlja izpite iz vpisanega predmetnika proti plačilu (po veljavnem ceniku), za vsak pristop posebej.

Študent/-ka, ki je za več kot dve leti prekinil/-a študij, Komisijo za dodiplomski študij pisno zaprosi za nadaljevanje študija. Prekinitev se računa od dne izgube statusa študenta/-tke. V primeru, da se med prekinitvijo spremeni študijski program, se študentu/-ki določijo diferencialni izpiti ali druge dodatne obveznosti, kot pogoj za nadaljevanje študija. V primerih, da je zaradi napredka stroke med daljšo prekinitvijo študija, postalo znanje, ki se je zahtevalo na posameznem izpitu pred prekinitvijo študija, neustrezno, se lahko določi, da mora študent/-ka ponovno opraviti posamezne izpite ali druge obveznosti, opravljene pred prekinitvijo študija. Prošnjo za nadaljevanje študija po prekinitvi več kot dve leti se vloži na posebej predpisanem obrazcu (obr. 03216).

Rok za oddajo prošenj: vse leto
0

#2 Gost_Neregistriran_*

• Skupina: Guests

Posted 11 October 2008 - 11:01 AM

zdravo.

glede na to, da sem izgubila status me zanima če se moram evidenčno vpisati (in kako)? na spletni strani ne najdem informacij o tem. In kako potem opravljam izpite za nazaj?
prosim za hiter odgovor ker res nevem kaj storit sad.gif

HVALA!!
0

#3 Uporabnik trenutno ni prisoten   *dAniJeLa* Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Objave: 652
  • Včlanjen: 03-July 08

Posted 11 October 2008 - 11:08 AM

Letos si brez statusa ali kako?
Če si se ne moreš vpisati niti evidenčno - koliko je meni znano.

Izpite opravljaš kot pavzer in jih tudi plačuješ. Prvi trije pristopi so cca 39€, vsak nadaljni pa cca 130€.
0

#4 Uporabnik trenutno ni prisoten   Cocos Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Skupina: Študent
  • Objave: 1
  • Včlanjen: 02-May 09

Posted 02 May 2009 - 02:19 PM

Živjo, sem nova na forumu. Sem pavzerka 1.letnika višješolski program po bolonjskem sistemu.

Zanima me, ali mora pavzer za napredovanje v višji letnik narediti vse izpite ali lahko kakšnega prenese naprej, kot lahko naredijo študentje rednega študija? Sem že iskala informacije o tem, pa nikjer nič ne piše.

Hvala za odgovor in lp*
0

#5 Gost_tina.polovina@gmail.com_*

Posted 16 January 2010 - 04:18 PM

mene tut to zanima???
0

#6 Gost_Gost_*

Posted 16 January 2010 - 04:19 PM

mene tut to zanima???
0