Stran 1 od 1
športiranje
Posted 28 July 2008 - 12:17 PM
:hi
Mene pa zanima koliko od vas študentov se ukvarja s športom?Kaj trenirate?Pa slišala sm da so tud na faksu športne dejavnosti pa me zanimajo vaše izkušnje z le temi:curtianpeek:
Mene pa zanima koliko od vas študentov se ukvarja s športom?Kaj trenirate?Pa slišala sm da so tud na faksu športne dejavnosti pa me zanimajo vaše izkušnje z le temi:curtianpeek:
Posted 28 July 2008 - 01:12 PM
js sem 12 let trenirala jazz balet,pol sem pa nehala trenirat zarad študija,ker sem pač bla večino časa v Ljubljani. sam si bo treba za letošnje leto poiskat tud v Lj kako aktivnost,če ne je čist preuč lenarjenja:)
Posted 11 August 2008 - 09:42 PM
Jaz , kar sem trenirala sem samo v osnovni šoli, potem je bilo pa vsega konec...
Posted 01 September 2008 - 10:49 PM
A je kdo tuki k se prek faksa ukvarja s plesom? :q
Posted 07 September 2008 - 12:25 PM
Sport na FU:
Sportna vzgoja v 1 letniku
Kosarka - moska in zenska ekipa
Nogomet - moska ekipa
Odbojka - zenska ekipa
Navijacice - zenska ekipa
Pevski zbor - mesano
Studija Primera - mesano
Debatni krozek - mesano
Studentski svet - mesano
Studentska organizacija - mesano
To je vse en "sport" na faksu :hehe :bravo
Naj se omenim, da se bo v decembru ponovil "Sportno-Intelektualni mednarodni turnir FUTUR 2008", v katerem bodo vse zgoraj nastete ekipe tekmovale z ekipami fakultet iz Slovenije, Hrvaske, Bosne, Srbije, .... Koncal se bo s slavnostno vecerjo na katerem bodo podelili nagrade in pokale. Uzivali boste v srecolovu in koncertu :bravo (mal reklame)
Sportna vzgoja v 1 letniku
Kosarka - moska in zenska ekipa
Nogomet - moska ekipa
Odbojka - zenska ekipa
Navijacice - zenska ekipa
Pevski zbor - mesano
Studija Primera - mesano
Debatni krozek - mesano
Studentski svet - mesano
Studentska organizacija - mesano
To je vse en "sport" na faksu :hehe :bravo
Naj se omenim, da se bo v decembru ponovil "Sportno-Intelektualni mednarodni turnir FUTUR 2008", v katerem bodo vse zgoraj nastete ekipe tekmovale z ekipami fakultet iz Slovenije, Hrvaske, Bosne, Srbije, .... Koncal se bo s slavnostno vecerjo na katerem bodo podelili nagrade in pokale. Uzivali boste v srecolovu in koncertu :bravo (mal reklame)
Lana J. aka BabyLove
Posted 20 September 2008 - 03:18 PM
Heei.
Mene tudi zanima ples (hip-hop) ter odbojka.
Kako je s to žensko ekipo? So začetnice al že kaj znajo? Ne bi rada zgubljala časa, sploh pa nimam živcev za polomije gledat
..
Mene tudi zanima ples (hip-hop) ter odbojka.
Kako je s to žensko ekipo? So začetnice al že kaj znajo? Ne bi rada zgubljala časa, sploh pa nimam živcev za polomije gledat
Posted 19 November 2008 - 01:09 PM
Djte savno zrihtat!!!!
Čebelica a ti kj treniraš na FU? Se mi zdi, da sem te videl na košarki? A igraš morda centra v ženski ekipi?
Čebelica a ti kj treniraš na FU? Se mi zdi, da sem te videl na košarki? A igraš morda centra v ženski ekipi?
Posted 21 March 2009 - 01:38 AM
Jz bi tud ful rada plavala. Kje bi lahko organizirali plavanje za naš faks?
Vedno uživam v poletnem času, ko greva z dragim na dopust in uživava v kopanju in dolgih sprehodih, če pa je primeren teren izkoristiva dan tudi za kak izlet ali pohod.
Vedno uživam v poletnem času, ko greva z dragim na dopust in uživava v kopanju in dolgih sprehodih, če pa je primeren teren izkoristiva dan tudi za kak izlet ali pohod.
Posted 18 November 2009 - 06:54 PM
ne motm, mislm da letos s FUTUR-jem ne bo nič....škoda, lani je blo fuuuull fajn
)
Stran 1 od 1

Prijavi se
Registriraj se
Pomoč
Odpri novo temo
Odgovori

Odgovori z več citati